ShippingWatch

”De evner tog jeg ikke med mig fra økonomistudierne”

Karrierevejen: ShippingWatch går hver onsdag i ’Karrierevejen’ tæt på en profil, der har gjort karriere i det blå erhvervsliv for at høre, hvad der har formet deres karriere, hvilke professionelle mål der tæller for dem, og hvem de har ladet sig inspirere af undervejs. Mød afdelingschef Christopher Rex, Danmarks Skibskredit.

Skiftet fra specialist til leder har været det største spring i karrieren for afdelingschef Christopher Rex, Danmarks Skibskredit, der egentlig havde set sig selv som Investment Banker i New York eller London.

Interessen for den kinesiske økonomi og banksektor har været med til at bane karrierevejen for afdelingschef i Danmarks Skibskredit, Christopher Rex, der ikke har en færdigtegnet karriereplan liggende i skrivebordsskuffen – men har taget et motto til sig fra en topchef i Novo. Her fortæller han mere om, hvad der driver ham professionelt i ’Karrierevejen’ på ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Seneste nyt

Se flere jobs