ShippingWatch

Mario Cordero bliver ny direktør for Long Beach

Formand for de amerikanske søfartsmyndigheder FMC, Mario Cordero, er blevet udnævnt til ny direktør for den amerikanske storhavn Port of Long Beach.

Mario Cordero har siddet som formand for de amerikanske søfartsmyndigheder Federal Maritime Commission (FMC), siden han blev udnævnt til det af den daværende præsident Barack Obama i 2013 efter to år i organisationen.

Nu skifter han job og bliver fra 15. maj i år ny direktør for den store amerikanske havn Port of Long Beach på USA's vestkyst, skriver FMC i en meddelelse.

"Kommissionen er rutinemæssigt i front, når det gælder kritiske spørgsmål, der påvirker den internationale handel, og jeg er stolt af det arbejde, mine kommissærkolleger og de dedikerede ansatte i FMC har udført i sager om overbelastning, effektivitet i supply chain og at sikre en konkurrencedygtig markedsplads for søtransport, selv når industrien konsoliderer sig," siger Mario Cordero i meddelelsen.

Mario Cordero har tidligere arbejdet i Port of Long Beach, hvor han var kommissær i havenkommissionen fra 2003 og til sin tiltrædelse i FMC i 2011.

Cordero bliver efterfulgt af republikaneren Michael Khouri, der er udpeget af præsident Donald Trump.

FMC godkender The Alliance

FMC godkender Ocean Alliance

Trump har udpeget ny formand for FMC

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Brian Mikkelsen rejser hård kritik af Sydkoreas maritime statsstøtte

Den planlagte og omfattende sydkoreanske statsstøtte til værfter og rederier er et problem, mener erhvervsminister Brian Mikkelsen (K). "Det tipper balancen på markedet. Derfor skubber vi på i OECD for at gennemgå statsstøtten til skibsværfter," siger han til ShippingWatch under sit besøg i Sydkorea.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere