ShippingWatch

Ny pendulfarts-rute mellem Esbjerg og Zeebrügge

En ny rute til import af biler åbner op i Esbjerg Havn. Det er rederiet Euro Marine Logistics, der står bag servicen, der vil anløbe Esbjerg seks gange månedligt.

Bilskibrederiet Euro Marine Logistics (EML) åbner en ny rute til transport af biler, der skal få biltransporter ind i havnen seks gange månedligt.

Det belgiske rederi har allerede gang i transporten, og i morges kom det første bilskib "City of Paris" til Esbjergs Sønderhavn. Ombord var 748 biler sejlet afsted fra Zeebrügge i Belgien.

Den officielle startdato for ruten er 4. april. Ruten er kommet i stand i et samarbejde mellem EML, Esteph og Scandinavian Auto Logistics A/S og Niels Winther Shipping.

Esbjerg Havn fortsætter væksten

Danske havne investerer 6,2 mia kr mod 2015

Esbjerg Havn udvider ledelse med tre direktører

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Havne

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere