ShippingWatch

Terminalgigant forlænger kredit på en mia USD

Terminalselskabet DP World forlænger og forbedrer kreditfacilitet på en mia. USD. Kapitalen skal anvendes til investeringer i selskabets portefølje.

Foto: Hyundai Merchant Marine

Den Dubai-baserede terminaloperatør DP World, der er blandt verdens fem største sammen med bl.a. Maersk-ejede APM Terminals, har forlænget en kreditfacilitet på en mia. USD med et år fra 2. kvartal 2017 til 3. kvartal 2018 og forhandlet bedre vilkår hjem.

Det oplyser selskabet onsdag.

DP World når rekordmængder i Dubai 

Kapitalen skal som tidligere meddelt sikre DP World den fornødne fleksibilitet i forhold til cash flow og investeringer i selskabets terminaler, som det udtrykkes i meddelelsen.

DP World driver i alt 65 terminaler og har betydelige investeringer på vej i vækstmarkeder som bl.a. Indien, Afrika, Sydamerika og Mellemøsten. 80 procent af selskabets omsætning kommer fra containerterminaler.

Drewry: Solid udvikling hos DP World 

DP World i fremgang 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Rederier er usikre på de kommende CII-regler for skibes CO2-udledninger. Ammoniak kan blive vigtigt brændstof, men kræver enorm produktion. Nye EU-sanktioner mod Rusland kan omgås, siger advokat. Og Norden undgår straf i sag om falske logbøger.

Carsten Mortensens Dee4 Capital sælger ud igen

Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen sælger endnu et tankskib - denne gang til græsk skibsreder og lander millionfortjeneste, viser tal i VesselsValue.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs