ShippingWatch

APM Terminals skyder tre mio. USD i fiskerihavn

APM Terminals har besluttet at skyde omkring tre mio. USD i udviklingen af en ny moderne kommerciel fiskeri-terminal i havnen i Callao, Peru, der har været bekymret for en udvidelse af havneterminal.

APM Terminals har besluttet at skyde omkring tre mio. USD i udviklingen af en ny moderne kommerciel fiskeri-terminal i havnen i Callao, Peru. Det fremgår af en meddelelse fra APM Terminals.

Terminalen skal rumme den lokale fiskeindustri, som har været bekymret for en potentiel flytning i forbindelse med en igangværende opførelse af en ny udvidet laste-facilitet i havnen.

Aftalen blev underskrevet tidligere på ugen og høvler dermed en potentiel knast af for den planlagte udvikling og udvidelse af havnens North-Terminal der drives af APM Terminals Callao.

RITZAU FINANS

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs