Containeromsætnig overrasker positivt i Singapore maj

Singapore ser ud til at være kommet helskindet igennem den økonomiske nedtur og melder om en stigning i containervolumen i sidste måned, skriver Tradewinds.

Maj viste sig at være en stærk måned for gennemløb og håndtering af containere i Singapore, skriver Tardewinds. Den sydøstasiatiske havn håndterede i alt knap 2,8 mteu i maj, en stigning på 8,6 procent i forhold til samme måned i 2011.

Tallene for sidste måned overstiger også april med 7,5 procent, viser data fra Maritime and Port Authority of Singapore (MAP). De nyeste tal bliver betragtet som Singapores højeste månedlige gennemløb i container volumen inden for de sidste fem år. Singapore har indtil videre i år haft et gennemløb på 12,9 mteu, omtrent 6,9 procent højere end de 12,1 mteu i samme periode i 2011.

Omkring 1.583 containerskibe har lagt til i Singapore i sidste måned, hvilket er mere end 14 procent af det samlede antal skibe der har benyttet sig af havnen.Singapore har i april forlænget de nedslag der tilbydes containerskibe der lægger til i havnen med yderligere to år, frem til 30. juni 2014.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også