ShippingWatch

Shanghai Havn bag ambitiøs vækstplan

Shanghai sigter efter at fremskynde byens udvikling som et vigtigt verdenscenter for finans og shipping frem mod 2020. Containertraffikken skal vokse med fire procent inden 2015.

Shanghai Hvn stræber efter at forøge dens containertrafik med fire procent inden 2015 og forsøger dermed at fastholde rollen som en af verdens førende havne på trods af den vigende handel og den medfølgende indvirkning på væksten, skriver avisen Xinhua ifølge Shanghai Shipping Gazette.

Shanghai Havn forventer, at det årlige containergennemløb vil nå op på 33 millioner teu inden 2015, en stigning fra sidste år hvor tallet lå på 31,74 millioner teu, hvilket er verdens højeste tal ifølge byens første femårsplan for shippingindustrien, som blev offentliggjort i sidste uge.

I 2009 gav det kinesiske statsråd Shanghai et sæt guidelines, der sigter efter at fremskynde byens udvikling som et vigtigt verdenscenter for finans og shipping frem mod 2020, samtidig med at den nye plan også skitserer visse opgaver, der skal færdiggøres inden 2015.  

Verdens største containerhavn melder fremgang

 

 

 

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs