ShippingWatch

Færre arbejdsulykker i APM Terminals

Men der er stadig plads til væsentlige forbedringer, erkender APM Terminals administrerende direktør Kim Fejfer.

Foto: Fotografen

APM Terminals er den førende aktør, når det gælder medarbejdernes sikkerhed. Det fremgår af virksomhedens seneste CSR-rapport. LTIF - Lost Time Injury Frequency -  en globalt anerkendt indikator for sikkerheden, er blevet reduceret med 21 procent siden 2010 og dermed den laveste nogensinde.

Men der er stadig plads til væsentlige forbedringer, erkender APM Terminals administrerende direktør, Kim Fejfer.

"Der er stadig meget, der skal blive bedre. Jeg er fuldt ud engageret i APM Terminals målsætning om nul dødsfald og nul uheld,"siger Kim Fejfer.

I forhold til CO2-udledningen går det samlet set den forkerte vej for APM Terminals, idet den har øget sin CO2-udledning med 2,1 procent siden 2009. Det bliver dog forklaret med APM Terminals udvidede aktiviteter. Målt per TEU har virksomheden reduceret sin CO2 udledning med 16,5 procent, hvilket ligger 1,5 procent højere end målsætningen på 15 procent. 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs