ShippingWatch

Ministre går ind i sag om olieterminal på Aalborg Havn

Justitsministeren og erhvervsministeren samt retsordførere fra begge sider af det politiske spektrum blander sig nu i slagsmålet om en olieterminal på Aalborg Havn, det skriver Berlingske Business.

Tvisten drejer sig om otte betonbeholdere på Aalborg havn, som den finske forretningsmand Ilkka Kokko og den russiske rigmand Yakov Eroshevskiy kæmper om retten til. Det har tidligere været fremme, at Aalborg kommune gennem flere år ikke har modtaget skattekroner, der i stedet blev sendt videre til Monaco. Yakov Eroshevskyi har ifølge Berlingske Business hemmeligt solgt terminalen videre til amerikanske selskaber og efterladt Ilkka Kokko uden terminal eller penge.

"Det virker provokerende på mig, at det her kan forekomme, og spørgsmålet er jo, om det er inden for lovens rammer. Hvis det er en lovovertrædelse, hvorfor er der så ikke blevet grebet ind? Og hvis det ikke er en lovovertrædelse, hvorfor har man så ikke nogen restriktioner, så man ikke kan unddrage på den her måde? Det kan jo ikke være i nogens interesse, at man kan snyde på den her måde," siger medlem af Retsudvalget Rasmus Prehn (S) til Berlingske Business.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs