ShippingWatch

APM Terminals vil være bedst i 2014

A.P. Møller - Mærsks havneselskab APM Terminals går efter at blive verdens største og bedst indtjenende operatør i 2014.

Det vil kræve forsat kraftige investeringer, oplyser APM Terminals topchef Kim Fejfer. "Vi har en ambition om at blive den mest profitable havneoperatør i verden, og at realisere det mål i 2014. Det betyder, at vi hvert år skal forbedre os, og at vi hvert år skal vokse vores forretning," siger Kim Fejfer i et interview med Dow Jones Newswires ifølge Wall Street Jorunal. I 2011 forpligtede APM Terminals sig til investeringer på 3 mia. dollar, og bogførte investeringer for omkring 1 mia. dollar. Selskabet venter "at gøre noget lignende i 2012", oplyser Kim Fejfer. For 2012 venter APM Terminals en vækst minimum på niveau med markedsvæksten, eller omkring 7 pct., og afkastet af den investerede kapital ventes på omkring 13 pct., hvilket stort set vil være uændret fra 2011.

Her skal succesen komme fra

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

I alt 12 skibe er sejlet fra Ukraine lastet med korn

I alt er 12 tørlastskibe lastet med Ukrainsk korn til eksport sejlet fra det krigshærgede land siden mandag sidste uge, hvor det første skib efter en aftale mellem Rusland og Ukraine fik lov til at forlade havnen i Odesa.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs