ShippingWatch

Hamborgs største terminal hæver forventningerne til hele året

HHLA, der er den største terminal i Hamborg Havn, forventer et bedre resultat for 2021 efter især containermarkedet har trukket op i de første ni måneder. Også gebyrer for forsinkede containere luner.

Foto: Michael Lindner/Port of Hamburg Marketing

Hamborg Havns største terminal, HHLA, hæver sine forventninger til hele året som en konsekvens af det ekstraordinære containermarked.

Det kommer efter selskabets driftsresultat (ebit) er skudt i vejret med 51,3 pct. indtil videre i år og lander på 162,1 mio. euro for årets første ni måneder, mod 107,1 mio. euro sidste år, skriver terminalen i en regnskabsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs