ShippingWatch

Køen ved Long Beach er på laveste niveau siden december

Flaskehalsen ved de store amerikanske havne Long Beach og Los Angeles er på laveste niveau siden december. Antallet af skibe, der venter på at komme ind i havnen, har nu ligget på under 20 for fem dage i streg, skriver Bloomberg.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Køen af containerskibe ved Long Beach og Los Angeles har nu ligget på under 20 skibe fem dage i træk, og flaskehalsen ved Asiens gateway til USA ser dermed ud til at være aftagende.

Søndag lå der i alt 18 containerskibe og ventede på at komme ind og aflevere deres last i de to store havne på den amerikanske vestkyst, oplyser havnemyndighederne ifølge Bloomberg.

Det er det laveste antal skibe siden midten af december, hkvis man ikke medregner en enkelt dag i januar, hvor en række skibe sejlede væk fra køen for at komme i læ for en storm.

I alt ventes 15 skibe at ankomme til havnen i de kommende dage, hvor ventetiden på at komme til kajs ifølge nyhedsbureauet nu ligger på 7,7 dage.

Flaskehalse sender rekordmange containere gennem Long Beach og LA

Flere containerskibe venter ud for Oakland end Los Angeles

Amerikanske havne har tyndet ud i antallet af containerskibe i kø 

Mere fra ShippingWatch

Euronav taber 71 mio dollar i første kvartal

Euronav har ligesom konkurrenterne fået en svær start på 2021. Underskuddet for første kvartal lander på 71 mio. dollar. Et svagt marked er fortsat ind i andet kvartal ifølge topchef. Opdateres.

EU er klar med bolværk mod kinesisk statsstøtte

Efter blandt andet flere kinesiske opkøb i europæiske havne gennem de senere år, spiller EU-Kommissionen nu ud med et instrument, der skal sikre, at udenlandsk statsstøtte ikke går ind og undergraver konkurrencen for europæiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs