ShippingWatch

APM Terminals hyrer Maersk-slæbebåde i Sortehavet

Maersk-ejede APM Terminals udvider kapaciteten i havnen i Poti ved Sortehavet og hyrer slæbebåde fra søsterselskabet Svitzer.

APM Terminals har hyret to slæbebåde af søsterselskabet Svitzer for at udvide kapaciteten i havnen i Poti i Georgien.

Slæbebådene skal hjælpe kunderne med at lægge til i havnen under svære vejrforhold og om natten, oplyser APM Terminals i en meddelelse.

APM Terminals og Svitzer er helejede datterselskaber i A.P. Møller-Mærsk, og de indgår begge i den Transport & Logistics-division, som skal arbejde tæt sammen for at udløse synergieffekter.

Maersk nedskrev Svitzer-selskab efter svært år

Svitzer overtager aftaler og udvider flåden i Portugal

Svitzer vil sælge 11 arbejdsløse skibe

 

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere