ShippingWatch

Sydfynsk offshorevirksomhed skal bruge ingeniører

I løbet af de kommende år skal den sydfynske offshore- og marinevirksomhed SH Group ansætte 30 nye medarbejdere. Det sidste år er 55 nye ansatte kommet til.

Foto: Pressefoto

Der er fart på hos offshore- og marinevirksomheden SH Group med hovedsæde i Svendborg, der leverer maskinløsninger. I løbet af det seneste år er virksomheden vokset med 55 medarbejdere til at have 215 ansatte på Sydfyn og Lindøværftet. Og der er behov for flere, oplyser SH Group i en meddelelse. Særligt i den tekniske afdeling, hvor ingeniører, maskinmestre og teknikere arbejder. Her er ambitionen at ansætte 30 nye medarbejdere i løbet af de kommende år.

"For at skabe plads til vækst, har vi derfor netop truffet beslutning om at udvide vores bygningsmasse, så der bliver arbejdspladser nok til rådighed, og vi er i fuld gang med at flytte rundt og gøre plads til nye kolleger og bygninger," siger adm. direktør Morten Nielsen hos SH Group.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs