ShippingWatch

Torm: Vi er begrænset af bankaftalen

Med restruktureringsaftalen er Torms handlefrihed blevet indskrænket, da eksempelvis køb af nye skibe er udelukket. Derfor fokuserer rederiet på andre håndtag, som skal forbedre udgangspunktet, fortæller formanden til ShippingWatch.

Foto: APM

Selvom bankernes engagement i Torm har været med til at spænde et net ud under det synkende rederi, så har restruktureringsaftalen også en bagside, fortæller Flemming Ipsen efter dagens generalforsamling til ShippingWatch:

"Vi er begrænset af bankaftalen på flere områder - for eksempel det faktum, at vi ikke kan købe nye skibe, at vi skal spare op ect.. Så der er nogle håndtag, som vi ikke kan dreje på. Men dem, vi kan dreje på, vil gøre, at vores eksisterende platform bliver yderligere forbedret og gøre os endnu bedre efter en periode," siger han med henvisning til bestyrelsens og ledelsens nye strategi One Torm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs