ShippingWatch

Torm: Tank godt fra start i 2013, tørlast stadig presset

2013 har indtil videre været en blandet fornøjelse for Torm. Produkttankmarkedet er kommet stærkere fra start, mens tørlast-divisionen fortsat er presset af lave rater og for meget tonnage, oplyser rederiets formand, Flemming Ipsen.

Foto: APM

Man kan ikke sige, at Torm sejler på smulte vande i år, selvom ejerne er nye og kapitalberedskabet et andet, end sidste gang rederiet afholdt generalforsamling.

"I produkttank er første kvartal sæsonmæssigt stærkere end de følgende to kvartaler, og fragtraterne hari de første måneder af 2013 i gennemsnit ligget over det niveau, som man i samme periode har kunnet opnå siden krisens start," lød det på dagens generalforsamling fra den nye formand, Flemming Ipsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs