ShippingWatch

Analytiker: Skiferolie vender ikke op og ned på oliemarked

Den øgede produktion af amerikansk skiferolie vil have en indflydelse på oliemarkedet, men det kommer ikke til at have så voldsom en effekt, som en norsk olieanalytiker for nyligt forudsagde. Det siger Global Risk Management til ShippingWatch.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

"Det vil have en effekt, men vi tror ikke, at det bliver helt så voldsomt. Det er i hvert fald ikke vores holdning, at skiferolien vil oversvømme markedet i 2020."

Sådan kan olieanalytiker i Global Risk Management, Michael Poulsens, holdning til udviklingen i skiferolie opsummeres. I en artikel i Dagens Næringsliv udtalte senior-olieanalytiker i DNB Torbjørn Kjus, at den amerikanske produktion af skiferolie ville revolutionere oliemarkedet, og at oliepriserne vil synke fra 2013.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs