ShippingWatch

Norsk olieekspert: De høje olieprisers dage er talte

De sidste års høje oliepriser står til snart at være forbi - permanent. Det er udmeldingen fra senior-olieanalytiker Torbjørn Kjus fra DNB Markets overfor Dagens Næringsliv.

Der er tale om intet mindre end en revolution af oliemarkedet, hvis man skal tro Torbjørn Kjus fra DNB Markets. For første gang har senioranalytikeren lavet en prognose på olieprisen i 2020, og den viser et andet billede, end man er blevet vant til.

"Konklusionen på vores prognose bliver modsat det, vi har hævdet, siden vi startede at lave prognoser for oliepriserne for 2015 for mere end fire år siden. Vi tror, at fra 2013 vil gennemsnitspriserne på olie begynde at synke og vil fortsætte med at synke frem mod 2020," skriver Torbjørn Kjus i DNB's rapport "Økonomiske udsigter", der blev offentliggjort onsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs