Dan-Bunkering indgår forlig med leverandør

Bunkerselskabet Dan-Bunkering har indgået et forlig med leverandøren af brændstof Chemoil Corporation i en sag, der har været i gang siden 2008.
Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line

Fem år efter at bunkerselskabet Dan-Bunkering indledte en sag mod bunkerleverandøren Chemoil Corporation, ser det nu ud til, at den er slut. Ifølge Ship & Bunker har de to parter indgået forlig kort tid før, de skulle have været i retten for første gang.

"Sent i går aftes (mandag, red.) indgik parterne et forlig i sagen, som derfor ikke kommer for en domstol," siger CEO i Dan-Bunkering, Henrik Zederkof.

Som del af sagens forlig, har de to parter aftalt, at der ikke skal komme flere detaljer ud om sagens indhold, men i en pressemeddelelse udsendt mandag, hedder det ifølge Ship & Bunker, at sagen har handlet om en række leveringer af råolie foretaget af Chemoil i foråret 2008 i Panama. Disse leveringer var årsag til problemer ombord på de skibe, der modtog brændstoffet, og som Dan-Bunkering handlede på vegne af.

Dan-Bunkering er en af verdens største leverandører af bunkerolie, og det danskejede selskab er at finde i alle de store tidszoner med kontorer i Danmark (Middelfart og København), Rusland, Kina (Shanghai og Beijing), Singapore, Monaco og USA, og senest har firmaet også oprettet kontor i Dubai i Mellemøsten.

Dansker skal lede global bunkeralliance

Dan-Bunkering udvider i Mellemøsten 

DNVPS: Dårlig bunker vil fortsat udfordre rederne 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også