Dan-Bunkering indgår forlig med leverandør

Bunkerselskabet Dan-Bunkering har indgået et forlig med leverandøren af brændstof Chemoil Corporation i en sag, der har været i gang siden 2008.
Foto: Maersk Line
Foto: Maersk Line

Fem år efter at bunkerselskabet Dan-Bunkering indledte en sag mod bunkerleverandøren Chemoil Corporation, ser det nu ud til, at den er slut. Ifølge Ship & Bunker har de to parter indgået forlig kort tid før, de skulle have været i retten for første gang.

"Sent i går aftes (mandag, red.) indgik parterne et forlig i sagen, som derfor ikke kommer for en domstol," siger CEO i Dan-Bunkering, Henrik Zederkof.

Som del af sagens forlig, har de to parter aftalt, at der ikke skal komme flere detaljer ud om sagens indhold, men i en pressemeddelelse udsendt mandag, hedder det ifølge Ship & Bunker, at sagen har handlet om en række leveringer af råolie foretaget af Chemoil i foråret 2008 i Panama. Disse leveringer var årsag til problemer ombord på de skibe, der modtog brændstoffet, og som Dan-Bunkering handlede på vegne af.

Dan-Bunkering er en af verdens største leverandører af bunkerolie, og det danskejede selskab er at finde i alle de store tidszoner med kontorer i Danmark (Middelfart og København), Rusland, Kina (Shanghai og Beijing), Singapore, Monaco og USA, og senest har firmaet også oprettet kontor i Dubai i Mellemøsten.

Dansker skal lede global bunkeralliance

Dan-Bunkering udvider i Mellemøsten 

DNVPS: Dårlig bunker vil fortsat udfordre rederne 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også