Watch Medier vinder innovationspris

Watch Medier, som udover ShippingWatch består af EnergiWatch, FinansWatch, Medwatch og MediaWatch, vandt i dag Anders Bording prisen for at være et nyskabende og succesfuldt medie.

ShippingWatch og de fire øvrige redaktioner under Watch Medier, vandt i dag Anders Bording prisen for med succes at at have vist nyeveje i medieverden.

Innovationsprisen gives til "en person eller et team, der med succes har introduceret nyskabende medier, forretningsmodeller, produktionsformer, distributionsformer, finansieringsformer eller lignende for et specialmedie".  Watch Medier fik prisen for at "have dokumenteret, at man kan tage betaling for kvalitets-nicheindhold på nettet”.

Prisen, der er specialmediernes hæderspris, uddeles i to hovedpriser - medieprisen og journalistprisen – og desuden specialpriser for visuel formidling, innovation og en digital pris. Prisen blev tildelt chefredaktør Anders Heering tidligere i dag ved en ceremoni på Københavns Rådhus.

Watch Medier tæller nu fem nichesites rettet mod forskellige brancher: FinansWatch, MediaWatch, MedWatch, ShippingWatch og EnergiWatch. Sidstenævnte blev lanceret i 1. maj i år.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også