ShippingWatch

VLCC-poolen Tankers International mister et medlem

GC Tankers forlader Tankers International-tankpoolen, hvori OSG i forvejen øger usikkerheden. Poolen fortsætter, selvom der nu er noget færre end de 40 tankskibe, som poolen havde på sit højdepunkt.

Der er 35 skibe tilbage i VLCC-poolen Tankers International, efter at GC Tankers har trukket sit skib Haikou på 298.600 dwt ud. Tidligere havde Tankers International 40 skibe, skriver Tradewinds.

Det er uklart, om GC Tankers selv har trukket sit skib ud af poolen eller er blevet tvunget til at gøre det. Der er divergerende meldinger om, hvor godt GC Tankers klarer sig, og de dårlige økonomiske resultater kan være en af grundene til udmeldingen fra TI, spekuleres der.

Medlemmerne tilbage i poolen er OSG, Euronav, Athenian Sea Carriers, DHT Holdings, Oak Maritime Reederei Nord og Salamon AG. Førstnævnte er på trods af ansøgning om konkursbeskyttelse, det såkaldte Chapter 11, fast besluttet på, at den udvikling ikke påvirker poolen som helhed.

Nova Tankers: Positive VLCC-rater to måneder frem  

Bimco: Rygter om kinesiske ordrer ryster tankmarked 

Mere fra ShippingWatch

Maersk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Maersk har stiftet. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs