ShippingWatch

Danske Rederier bakker op om regeringens planer for koalition i Hormuzstrædet

Danske Rederier bakker op om regeringens planer for en dansk deltagelse i Hormuzstrædet. Men en international koalition må ikke forværre sikkerheden for danske skibe i området, understreger direktør i organisationen over for ShippingWatch.

Regeringens planer for dansk deltagelse i en international koalition i Hormuz-strædet møder opbakning hos Danske Rederier - men det må ikke optrappe konflikten, understreger Jacob K. Clasen. | Foto: Danish Shipping

Regeringens støtte til en international koalition i Hormuzstrædet møder ros hos Danske Rederier.

"Vi synes, det er forståeligt og naturligt, at Danmark er positive over for at tilslutte sig en international indsats, der sikrer fri og fredelig passage i Hormuzstrædet," udtaler Jacob K. Clasen, direktør i Danske Rederier, over for ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs