ShippingWatch

Om ShippingWatch

shippingwatchokt20.jpg 

Om ShippingWatch

Det blå erhvervsliv er en samlet betegnelse for et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv med stor betydning for det danske samfund. ShippingWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om det blå erhvervsliv.

ShippingWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ShippingWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, PolicyWatch, MediaWatch og MedWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ShippingWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ShippingWatch: http://shippingwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ShippingWatch
St. Regnegade 12
1110 København K
Tlf.: 70 777 445
shippingwatch@shippingwatch.dk
 

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8360.

 

Vil du være en del af redaktionen på ShippingWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Tomas Kristiansen, journalist/redaktør

tk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8361

Tomas Kristiansen, født 1963, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990 og står for den daglige redaktionelle ledelse af ShippingWatch. Han har arbejdet som journalist og i forskellige stillinger som redaktionel leder på medier som Jyllands-Posten, Reuters, Berlingske og Børsen. Han har primært beskæftiget sig med erhvervsstof, men har også arbejdet med politisk og dybdeborende journalistik. Efter at have gennemført en MPO (Master in the Psychology of Organisations) fra RUC i 2005 var han kommunikationschef hos IRCT, det Internationale Rehabiliteringsråd for Torturofre, og har haft sin egen virksomhed inden for PR og journalistik.
 

Niklas Krigslund, journalist/medredaktør

nk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8353

Niklas Krigslund, født 1984, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og cand.public med speciale i politisk økonomi fra Syddansk Universitet. Han var i praktik på MetroXpress og Soundvenue. Niklas har undervejs i sine studier læst på New School of Social Sciences i New York og City University i London.

 

 

 

Christian Carlsen, journalist

cc@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8378

Christian Carlsen, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Christian var i praktik på Dagbladet Børsen, hvor han blandt andet dækkede finans- og virksomhedsstoffet. Derudover har Christian arbejdet som freelance-journalist for Børsen og Watch Medier.

 

Søren Pico, journalist

sp@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8335

Søren Pico, født 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016 og har undervejs været i praktik hos Dagbladet Børsen og haft et udvekslingsophold på City University i London. Søren har siden 1. januar 2017 været ansat som journalist på ShippingWatch.

 

Trine Vestergaard, journalist

tv@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8312

Trine Vestergaard, født 1994, uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har undervejs også læst på City University i London. Trine har tidligere arbejdet freelance for Dagbladet Børsen, hvor hun også var i praktik, og hvor hun bl.a. dækkede politik på Christiansborg og virksomhedsstof.

 

Dag Holmstad, journalist

dh@shippingwatch.dk

Tlf.: 3330 8363

Dag Holmstad, født 1962, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991. Dag har tidligere været reportagechef og leder af erhvervsredaktionen i København på JP, og før da erhvervsjournalist samme sted, erhvervsjournalist på Politiken og journalist på Computerworld. Fra 2000 til 20006 var Dag medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Jyllands-Postens A/S og siden - efter fusionen i 2003 - i JP/Politiken A/S. Dag har efterfølgende i en lang årrække arbejdet med ekstern og intern kommunikation som kommunikationschef i virksomheder som Danfoss, LEO Pharma og BankInvest. Dag er siden 15. september 2020 ansat som journalist på ShippingWatch.

 

Daniel Logan Berg-Munch

daniel@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8338

Daniel Logan Berg-Munch, født 1985, er cand. mag. i engelsk fra Københavns Universitet og har læst på Boston University. Daniel har været ansat på ShippingWatch siden opstarten i 2012 med ansvar for den engelske version.

 

Jonas Sahl Jørgensen, oversætter

jj@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8357

Jonas Sahl Jørgensen, født 1991, er cand.mag. i lingvistik fra Københavns Universitet. Han har haft diverse studenterstillinger på universitetet og arbejdet med korrekturlæsning og forlagsredaktion på en række bøger. Derudover har han haft studiejob på Kristeligt Dagblad under kandidatuddannelsen, hvorefter han i 2019 kom til ShippingWatch som oversætter på det engelsksprogede site.

 

Ida Jacobsen, oversætter

ij@shippingwatch.dk

Ida Jacobsen, født 1993, læser cand.ling.merc i International Business Communication på CBS og har læst på University of Western Australia. Ida har været ansat på ShippingWatch siden januar 2018.

 

 

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

 

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte vores salgssupport:

shippingwatch@infowatch.dk

Tlf. 70 777 445

 

Teknisk support

Tlf.: 70 777 445

support@infowatch.dk

 

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.com

 

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere