ShippingWatch

Om ShippingWatch

ShippingWatchfeb19.jpeg 

Om ShippingWatch

Det blå erhvervsliv er en samlet betegnelse for et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv med stor betydning for det danske samfund. ShippingWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om det blå erhvervsliv.

ShippingWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ShippingWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, PolicyWatch, MediaWatch og MedWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ShippingWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ShippingWatch: http://shippingwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ShippingWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 70 777 445
shippingwatch@shippingwatch.dk
 

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 3330 8360.

Hvem er vi:

Tomas Kristiansen, journalist/redaktør

tk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8361

Tomas Kristiansen, født 1963, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990 og står for den daglige redaktionelle ledelse af ShippingWatch. Han har arbejdet som journalist og i forskellige stillinger som redaktionel leder på medier som Jyllands-Posten, Reuters, Berlingske og Børsen. Han har primært beskæftiget sig med erhvervsstof, men har også arbejdet med politisk og dybdeborende journalistik. Efter at have gennemført en MPO (Master in the Psychology of Organisations) fra RUC i 2005 var han kommunikationschef hos IRCT, det Internationale Rehabiliteringsråd for Torturofre, og har haft sin egen virksomhed inden for PR og journalistik.
 

Niklas Krigslund, journalist/medredaktør

nk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8353

Niklas Krigslund, født 1984, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og cand.public med speciale i politisk økonomi fra Syddansk Universitet. Han var i praktik på MetroXpress og Soundvenue. Niklas har undervejs i sine studier læst på New School of Social Sciences i New York og City University i London.Louise Vogdrup-Schmidt, jourhavende

lvs@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8379

Louise Vogdrup-Schmidt, født 1984, er uddannet journalist fra SDU i 2009 og kandidat i ”Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS” i 2011. Louise er uddannet fra Børsen og har blandt andet også arbejdet med kommunikation i NNIT og Capital Relations, samt som journalist på Information.

 

Katrine Grønvald Raun, journalist

kr@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8363

Katrine Grønvald Raun, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2012 og Berlingske, hvor hun bl.a. beskæftigede sig med erhvervsstof.

 

Christian Carlsen, journalist

cc@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8378

Christian Carlsen, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Christian var i praktik på Dagbladet Børsen, hvor han blandt andet dækkede finans- og virksomhedsstoffet. Derudover har Christian arbejdet som freelance-journalist for Børsen og Watch Medier.

 

Søren Pico, journalist

sp@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8335

Søren Pico, født 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016 og har undervejs været i praktik hos Dagbladet Børsen og haft et udvekslingsophold på City University i London. Søren har siden 1. januar 2017 været ansat som journalist på ShippingWatch.

 

Simon Korsgaard Valeur, journalist

sv@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8316

Simon Korsgaard Valeur, født 1992, færdiggjorde i 2017 sin bachelor i journalistik samt politik & administration fra Roskilde Universitet. Han har været i praktik på Berlingske, hvor han blandt andet arbejdede på Business-redaktionen.

 

Trine Vestergaard, journalist

tv@shippingwatch.dk
Tf.: 3330 8312

Trine Vestergaard, født 1994, uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har undervejs også læst på City University i London. Trine har tidligere arbejdet freelance for Dagbladet Børsen, hvor hun også var i praktik, og hvor hun bl.a. dækkede politik på Christiansborg og virksomhedsstof.

 

 

Daniel Logan Berg-Munch

daniel@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8338

Daniel Logan Berg-Munch, født 1985, er cand. mag. i engelsk fra Københavns Universitet og har læst på Boston University. Daniel har været ansat på ShippingWatch siden opstarten i 2012 med ansvar for den engelske version.

 

Lena Rutkowski, oversætter, supervisor og social media-koordinator

lr@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8357

Lena er født i Sydney i Australien og har læst jura med spansk som hovedfag på University of Technology, Sydney. Hun har arbejdet med print- og digital journalistik, radio, handelsret og med rådgivning indenfor menneskeret. Lena har været oversætter på ShippingWatch siden 2015 samt oversætter, supervisor og social media-manager på søstersitet EnergyWatch.eu siden opstarten i efteråret 2016.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

 

 

 

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere