ShippingWatch

Om ShippingWatch

ShippingWatch.jpg.jpg 

Om ShippingWatch

Det blå erhvervsliv er en samlet betegnelse for et af de vigtigste områder i dansk erhvervsliv med stor betydning for det danske samfund. ShippingWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om det blå erhvervsliv.

ShippingWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ShippingWatch også søstermedierne EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, MediaWatch og MedWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ShippingWatch.

Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ShippingWatch: http://shippingwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ShippingWatch
St. Regnegade 12, 2. sal
1110 København K
Tlf.: 3330 8360
shippingwatch@shippingwatch.dk
 

Hvem er vi:

Tomas Kristiansen, journalist/redaktør

tk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8361

Tomas Kristiansen, født 1963, er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1990 og står for den daglige redaktionelle ledelse af ShippingWatch. Han har arbejdet som journalist og i forskellige stillinger som redaktionel leder på medier som Jyllands-Posten, Reuters, Berlingske og Børsen. Han har primært beskæftiget sig med erhvervsstof, men har også arbejdet med politisk og dybdeborende journalistik. Efter at have gennemført en MPO (Master in the Psychology of Organisations) fra RUC i 2005 var han kommunikationschef hos IRCT, det Internationale Rehabiliteringsråd for Torturofre, og har haft sin egen virksomhed inden for PR og journalistik.

Ole Andersen, journalist/medredaktør 

oa@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8362

Ole Andersen, født 1960, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har i over 20 år været ansat på Børsen og Berlingske. Her har han bl.a. dækket store danske virksomheder, en lang række erhvervspolitiske forhold, og han er bl.a. tidligere reporter på Christiansborg og EU-korrespondent i Bruxelles.


Louise Vogdrup-Schmidt, jourhavende

lvs@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8379

Louise Vogdrup-Schmidt, født 1984, er uddannet journalist fra SDU i 2009 og kandidat i ”Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS” i 2011. Louise er uddannet fra Børsen og har blandt andet også arbejdet med kommunikation i NNIT og Capital Relations, samt som journalist på Information.

 

Katrine Grønvald Raun, journalist

kr@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8363

Katrine Grønvald Raun, født 1986, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2012 og Berlingske, hvor hun bl.a. beskæftigede sig med erhvervsstof.

 

Niklas Krigslund, journalist

nk@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8353

Niklas Krigslund, født 1984, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og cand.public med speciale i politisk økonomi fra Syddansk Universitet. Han var i praktik på MetroXpress og Soundvenue. Niklas har undervejs i sine studier læst på New School of Social Sciences i New York og City University i London.

 

Søren Pico, journalist

sp@shippingwatch.dk
Tlf.: 33 30 83 35

Søren Pico, født 1992, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016 og har undervejs været i praktik hos Dagbladet Børsen og haft et udvekslingsophold på City University i London. Søren har siden 1. januar 2017 været ansat som journalist på ShippingWatch.

 

Daniel Logan Berg-Munch

daniel@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8338

Daniel Logan Berg-Munch, født 1985, er cand. mag. i engelsk fra Københavns Universitet og har læst på Boston University. Daniel har været ansat på ShippingWatch siden opstarten i 2012 med ansvar for den engelske version.

 

Gretchen Deverell Pedersen, oversættelseskoordinator

gp@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8347

Gretchen Deverell Pedersen er uddannet i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og la Universidad de Guanajuato i Mexico og har en kandidatgrad i International Business Communication (cand.ling.merc.) fra CBS. Hun har beskæftiget sig med immigration og integration, blandt andet som praktikant hos non-profit organisationen Catholic Charities i USA. Gretchen har været oversætter hos ShippingWatch.com siden 2015 og arbejder nu også som oversættelseskoordinator for søstersitet EnergyWatch.eu.

 

Lena Rutkowski, oversætter, supervisor og social media-koordinator

lr@shippingwatch.dk
Tlf.: 3330 8357

Lena er født i Sydney i Australien og har læst jura med spansk som hovedfag på University of Technology, Sydney. Hun har arbejdet med print- og digital journalistik, radio, handelsret og med rådgivning indenfor menneskeret. Lena har været oversætter på ShippingWatch siden 2015 samt oversætter, supervisor og social media-manager på søstesrsitet EnergyWatch.eu siden opstarten i efteråret 2016.

 

 

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere