ShippingWatch

Maersk Line: Daily Maersk hjælper i forhandlinger

Daily Maersk-konceptet hjælper Maersk Line i de aktuelle kontraktforhandlinger, men raterne på Asien-Europa er stadig på for lave niveauer. Det siger Lars Mikael Jensen, chef i Maersk Line for Asien-Europa ruten, til ShippingWatch.

Foto: Maersk Line

Selvom Asien-Europa ruten ikke giver overskud, vil  Maersk Lines chef for ruten, Lars Mikael Jensen, stadig mene, at Daily Maersk-konceptet klarer sig godt efter omstændighederne. Det er bare svært at se, når den rute, hvor Daily Maersk sejler, er ramt af så mange rateudsving og tabsgivende drift.

"Der er ingen tvivl om, at vi føler, at Daily Maersk-produktet er rigtigt godt modtaget og succesfuldt på den måde. Men hvis der pludselig kommer en reder og underbyder dig med 500 dollar, er det måske svært at fastholde støtte hos kunden. Alligevel har vi set en del kontrakter, der er blevet genforhandlet positivt, hvor vi er overbeviste om, at det er et Daily Maersk-produkt, der er bag det," siger Lars Mikael Jensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs