ShippingWatch

"Jeg skal passe på ikke at blande mig for meget"

PORTRÆT: Blue Water Shipping er vokset fra 20 kvadratmeter i Esbjerg lufthavn til 52 kontorer i 25 lande. Nu trækker Kurt Skov sig som direktør. Men han forlader aldrig sin baby, og den er ikke til salg.

Foto: PR

Vindmøllevinge efter vindmøllevinge ligger, så langt øjet rækker, her på grusmarkerne i udkanten af Esbjerg Havn. Hundredvis af Siemens-vinger venter på at blive skibet af sted over Nordsøen af Blue Water Shipping. Direktør Kurt Skov stopper bilen et øjeblik.

Han tilbød selv at køre avisens udsendte til toget efter interviewet. »Ringe efter en taxa? Nej, nej, nej.« Direktøren finder nøglerne til sin firmabil - en hvid Citroën stationcar. Så kunne vi jo nå en rundtur på havnen også. Efter at have fremvist Blue Waters mange aktiviteter på havnen, ender turen herude ved vinge-rækkerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Seneste nyt

Se flere jobs