ShippingWatch

Rederier og investorer forudser milliard-investeringer med stor vindplan: "Vi skal i gang nu"

Fire EU-landes plan om markant at udbygge havvindkapaciteten i Nordsøen vil kræve milliard-investeringer, vurderer vindrederier og interesserede investorer. Danske Rederier kræver ”grøn regulatorisk motorvej”, og det støtter Cadelers topchef.

Planerne om havvind fra Belgien, Danmark, Holland og Tyskland vil betyde enorme milliard-investeringer for at mangedoble havvind-kapaciteten i Nordsøen til 150 GW i 2050. | Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Danske vindrederier og pensionsbranchen forudser, at fire EU-landes store havvindplan vil betyde enorme milliard-investeringer for at mangedoble havvind-kapaciteten i Nordsøen til 150 GW i 2050.

Men også Norge og England, som ikke er en del af EU, har store planer om investeringer i havvindmølleparker. De planer vil også medføre massive investeringer og øge efterspørgslen, påpeger vindrederiet Cadeler over for ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Stolt-Nielsen lander bedste kvartalsoverskud i årevis

Norske Stolt-Nielsen, som har købt op i rivalen Odfjell, var begunstiget af højere mængder og spotrater i kemikalietankmarkedet og venter en fortsat bedring. Selskabet er dog ikke helt klar til at bestille nybygninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs