ShippingWatch

Forsker og NGO roser Maersks nye klimamål men savner yderligere skridt

Der er ros til Maersk for at skrue op for sit klimamål. Klimaforsker Tristan Smith savner dog endnu mere fra containerrederiet som en førende spiller i industrien. NGO'en Transport & Environment vil have Maersk til at bakke op om EU's mål.

Maersk sigter nu efter klimaneutralitet i 2040 mod tidligere 2050. Klimaforsker vil have større skridt fra containerrederiet.

Maersks stramning af sit klimamål onsdag roses bredt set og hilses også velkommen af klimaforsker og NGO, som i samme ombæring dog også kunne ønske sig mere af det danske containerrederi.

Maersk rykker sit mål for klimaneutralitet frem med ti år fra 2050 til 2040 - et træk, der modtages positivt af Tristan Smith, associeret professor ved University College London, som forsker i klima og shipping.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Sorte selskaber bag pensionsbranchens grønne milliarder

Flere pensionsselskaber har talt olieselskaber som BP, Shell og Halliburton med i de 248 mia. kr., branchen har meldt ind som "grønne investeringer" til regeringens klimapartnerskab for finanssektoren. "Vanvittigt," lyder det fra kritiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs