ShippingWatch

Danske færger i kø for statspenge til grøn omstilling

Interessen for at få statsligt tilskud til grøn omstilling af landets indenrigsfærger er stor. Kommuner og færgeselskaber har søgt tilskud til 32 færger. Puljen er på 285 mio. kr.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Ikke færre end 32 kommunale og kommercielt drevne færger har søgt om statslige penge til at nedbringe deres klimabelastning ifølge en pressemeddelelse fra Transportministeriet.

Folketinget har øremærket 285 mio. kr. til grøn omstilling af de danske indenrigsfærger, og interessen har vist sig at være så stor, at ansøgerne i alt har søgt om at få 853 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs