ShippingWatch

Ambitionen for Poseidon Principles står til at blive hævet inden for de kommende uger

Bankerne i Poseidon Principles arbejder ud fra et mål om en halvering af CO2-udslippet fra shipping i 2050. Nogle af de samme banker arbejder ud fra et mål om CO2-neutralitet i 2050 i Net-Zero Banking Alliance. Om kort tid vil Poseidon revurdere sin ambition.

Foto: Patrick T. Fallon/AFP/Ritzau Scanpix

Det kan virke underligt, at flere af de banker, der i én alliance arbejder for en halvering af CO2-udslippet fra shipping i 2050, arbejder for CO2-neutralitet i en anden alliance.

Men det er tilfældet lige nu med de to parallelle alliancer Poseidon Principles på den ene side og bankernes Net-Zero Banking Alliance på den anden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs