ShippingWatch

Norges nye regering vil styrke nettolønsordningen for søfolk

Norges nye regering vil løfte landets maritime industri gennem en styrkelse af nettolønsordningen for norske søfolk. Norges Rederiforbund ser positivt på løftet fra den nye regering.

Jonas Gahr Støre, leder i Arbeiderpartiet og Norges næste statsminister, præsenterer her regeringsgrundlaget sammen med Trygve Slagsvold Vedum, leder i Senterpartiet. | Foto: TORSTEIN BE/AFP / NTB

Norge har siden valget 13. september ventet på dannelsen af en ny regering, og i går kunne Arbeiderpartiet og Senterpartiet præsentere deres fælles politik for de kommende fire år, som også indeholder initiativer for den maritime sektor.

Den nye regerings politiske grundlag, Hurdalsplatformen, anerkender, at det maritime erhverv er betydningsfuldt for Norge og lægger blandt op til en styrkelse af nettolønsordningen for norske søfolk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

En bestemt dag i 2016 kan blive afgørende i Dan-Bunkering-sagen, pres på verdens forsyningkæder får store import-virksomheder til at lede efter alternativer, topchefer ser opsving fortsætte ind i 20'erne, fem Maersk-officerer suspendet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs