ShippingWatch

USA og EU-lande beklager IMO's CO2-plan men accepterer lavt ambitionsniveau

Brasilien, Indien, Rusland, Kina og Saudi-Arabien ser ud til at lykkes med at holde fast i den CO2-plan, som flere nationer og grønne NGO'er betegner som aldeles uambitiøs. Møderne i miljøkomiteen MEPC er karakteriseret af stor uenighed og organisatorisk kaos.

Foto: PR / IMO

Da MEPC-mødet havde varet tre timer i går, besluttede formanden at forlænge den 76. session i IMOs miljøkomite, som frem til den 17. juni diskuterer, hvordan skibsfarten frem mod 2030 kan bidrage til at reducere udledningen af CO2.

Det kom til at vare yderligere 1 time og 40 minutter, men tolkene forlod mødet efter de tre timer, der var aftalt på forhånd. Så efterfølgende måtte deltagere, der ikke taler engelsk, klare sig uden eller lade være med at udtale sig om det vigtige udspil, der ligger på bordet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs