ShippingWatch

Miljøstyrelsen lukker sager om udtjente Maersk-skibe i Alang

Fem skibe, der tidligere har været ejet af Maersk, har ikke været omfattet af skibsophugningsreglerne, og derfor lukker Miljøstyrelsen sagerne efter at have undersøgt skibene for mulig ulovlig ophugning på den indiske Alang-kyst.

Foto: Amit Dave/Reuters/Ritzau Scanpix

Miljøstyrelsen har afsluttet undersøgelser af i alt fem skibe, der tidligere har været ejet af Maersk.

Skibene blev undersøgt for mulig ulovlig ophugning på Alang-kysten i Indien. Fire af skibene blev omflaget i perioden juni til august 2018 og et enkelt tilbage i juli 1998. Derfor var ingen af skibene omfattet af reglerne under Skibsophugningsforordningen, som trådte i kraft i december 2018, oplyser Miljøstyrelsen til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs