ShippingWatch

Norges modstand mod CO2-fond skuffer norske redere

Norges Rederiforbund er utilfreds med, at Norges MEPC-delegation ikke støtter et forslag om en forskningsfond, som er en del af diskussionen på MEPC-mødet i denne uge. "Vi er meget skuffede," siger Harald Solberg, CEO i rederiforbundet.

Foto: Norges Rederiforbund

Norges Rederiforbund er skuffet over den manglende støtte fra den norske IMO-delegation til forslaget om en forskningsfond, der skal bidrage til at nedbringe skibsfartens udledning af CO2.

Forud for det vigtige møde i IMO’s miljøkomite MEPC torsdag i denne uge gav den norske delegation i sidste uge udtryk over for ShippingWatch, at IMO hellere bør fokusere på andre viktigere elementer end forskningsfondet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs