ShippingWatch

Energikoalition med CMA CGM øjner de første resultater på klimaprojekter

Energikoalition med CMA CGM, Total og Wärtsilä forventer i år at indfri flere mål på syv konkrete projekter. Samtidig slutter stort havneselskab og klassifikationsbureau sig til koalitionen.

Foto: Markus Scholz/AP/Ritzau Scanpix

Energikoalitionen The Coalition for the Energy of the Future, som det franske containerrederi CMA CGM var med til at stifte, fremlægger nu syv konkrete projekter, som skal bidrage til udviklingen af nye energiformer for at nedbringe transport- og logistiksektorens klimaaftryk.

De syv projekter, som koalitionen arbejder på, drejser sig blandt andet om grøn brint, biobrændstof, CO2-neutral LNG og grøn elektricitet. Ifølge koalitionen forventes de første milepæle i de syv projekter at blive opnået i løbet af i år, lyder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs