ShippingWatch

EU's top åbner for alvor kampplads om statsstøtte

Det får afgørende betydning for shippingsektoren, når EU's stats- og regeringsledere i dag giver hinanden håndslag på at opdatere de europæiske konkurrenceregler. Bag enigheden udadtil lurer slaget for og imod protektionisme.

Frankrigs præsident Emmanuel Macron, der her ankommer til stats- og regeringschefernes topmød ei Bruxelles er en af fortalerne for en mere protektionistisk linje i europæisk erhvervsliv i modsætning til, hvad man for eksempel mener i Danmark. | Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Det kan godt være, at det mest er konflikten mellem Tyrkiet og Cypern, eller hvordan man skal forholde sig til Hviderusland og retsstatsprincipper, som tager det meste af opmærksomheden i forbindelse med det topmøde, som EU’s stats- og regeringschefer er i gang med her inden weekenden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Mens Maersk opjusterede, gav MSC-topchef Søren Toft en forklaring på containermarkedets dårlige service på shipping-konference i London. Kampen om de klimavenlige brændstoffer skærpes, og grønne pollitikere vil have LNG fjernet fra EU-liste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs