ShippingWatch

Wintershalls vicedirektør frygter investorflugt fra olie

"Min bekymring er, at de ansvarlige investorer slet og ret bare forlader os," siger vicedirektøren i det tyske olieselskab Wintershall Dea til Dagens Næringsliv om det voksende fokus på klima og miljø.

Norske Maria Moræus Hanssen stopper som vicekoncerchef i olieselskabet Wintershall Dea 1. januar. | Foto: Linkedin

Vicedirektøren i det tyske olieselskab Wintershall Dea er bange for, at investorer med en grøn samvittighed vil vende branchen ryggen.

I et interview med Dagens Næringsliv siger norske Maria Moræus Hanssen, at hun frygter, at oliesektoren ender som kulindustrien, der blevet sortlistet af mange investorer på grund af sin forurening.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs