ShippingWatch

Læs alle artikler i serien om J. Lauritzen og Hapag-Lloyds forberedelser til 2020

ShippingWatch har fået eksklusiv adgang til at følge rederierne J. Lauritzen og Hapag-Lloyds forberedelser frem mod 2020, som ventes at blive den største udfordring for shippingbranchen i nyere tid. Læs artiklerne her.

Foto: ShippingWatch

Hvordan forbereder to af verdens toneangivende rederier deres flåder og ansatte på svovlkravene, der træder i kraft fra 2020?

Hvordan sikrer man sig den rigtige bunkerblanding, så motorerne ikke tager skade? At der er tilstrækkeligt med bunker, og at den er til stede på det tidspunkt, hvor skibet har brug for den? At tankene er fuldstændigt rensede? Virker scrubberne, som de skal? Og kan man sejle videre, hvis de går ned? Er det mest fordelagtigt at bunkre i Singapore, eller er der andre steder i Asien, man skal sejle til?

ShippingWatch har fået eksklusiv adgang til at følge tørlastrederiet J. Lauritzen og containerederiet Hapag-Lloyds forberedelser frem mod 2020, som ventes at blive den største udfordring for shippingbranchen i nyere tid.

Redaktionen har bl.a. været med på flere afgørende møder i begge rederier og følger løbende deres forberedelser de kommende måneder. Læs alle artiklerne herunder.

Siden bliver opdateret løbende.

doc77j4aiodo9z1f4taie7r.jpg
Foto: PR-FOTO

Hapag-Lloyd

I det store tyske containerrederi Hapag-Lloyd lægger ansvaret for forberedelserne bl.a. hos 39-årige Maximillian Rothkopf. ShippingWatch har mødt ham til en snak om udfordringerne og mulighederne ved svovlkravene. Han peger på en udbredt misforståelse hos kunderne.

39-årig skal få Hapag-Lloyd i mål til 2020: "Disruption i denne skala er ikke hverdagskost"

Hapag-Lloyd møder misforståelse hos kunder om milliardstor regning for 2020

doc77dwg987747o9xpw348.jpg
Foto: PR-foto/ShippingWatch

J. Lauritzen

Det danske tørlastrederi J. Lauritzen har nedsat et særligt team, som er i gang med at forberede overgangen til det nye krav til skibes brændstof. Det indebærer bl.a., at besætningerne har fået indblik i de økonomiske kalkuler.

J. Lauritzen udfordret af for meget svovl i nye brændstoffer og for lavt udbud

J. Lauritzen indvier skibsansatte i 2020-overvejelser: "Det er sundt at de også har en økonomisk sans"

En stor 2020-udfordring har vist sig tidligere end ventet for J. Lauritzen

J. Lauritzen øjner muligheder med nye brændstoffer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere