ShippingWatch

EU sænker skibes udledning af CO2 efter fejl i data

Den samlede udledning af CO2 fra skibe, der anløb en europæisk havn i 2018, var mere end 18 mio. ton lavere, end EU-Kommissionen og EMSA i første omgang meldte ud, da de frigav det såkaldte MRV-system tidligere på ugen.

Foto: /Ritzau Scanpix/Reuters/Jason Redmond

Udledningen af drivhusgasser fra skibe, der sejler i europæiske farvande, var i 2018 over 18 mio. tons lavere, end EU-Kommissionen og EMSA i første omgang har meldt ud.

EU-Kommissionen og EMSA har således nedjusteret tallene i det såkaldte MRV-system, som offentligheden fik adgang til i begyndelsen af ugen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs