ShippingWatch

Miljø & Politik

Semco vil være mere amerikanske

Hvis danske Semco for alvor skal bide sig fast på det amerikanske marked, skal forretningen rodfæstes lokalt med enten en serviceafdeling eller fabrik i USA, siger selskabet.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

Årets tredje uge bød på en ny præsident i USA, men topchefer i shipping er langt fra enige om hans effekt på industrien. Ugen bød samtidig på en opsigtsvækkende melding om CO2-neutrale skibe fra Maersk-topcef og så satte Hapag-Lloyd-direktør ord på ledelsesudfordringen under Black Lives Matter.

Sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

Topchef i management-selskab langede ud efter charterer, der ikke hjælper nok til med besætningsskift på strandede skibe, og kort efter fratrådte han sin stilling. Efter piratangreb kræver Maersk en mere effektiv militær beskyttelse i Guineabugten, men minister har svært ved at hente opbakning.

Norge har ingen planer om militærflåde i Guineabugten

Et rekordstort antal kidnapninger i Guineabugten har fået Maersk til at opfordre til en militær indsats. Danmarks forsvarsminister har forsøgt at samle opbakning til fælles mission, men hun får ikke hjælp fra Norge, hvor forsvarsministeren ikke vil prioritere det.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere