ShippingWatch

Miljø & Politik

Statsminister giver grønt lys til "forsigtig" genåbning af Danmark

På et pressemøde mandag aften oplyste statsminister Mette Frederiksen (S), at man nu er klar til en gradvis åbning af det danske samfund. Man vil gå i dialog med erhvervslivet for at se på, hvordan medarbejdere igen kan møde på arbejde. Samtidig gav statsministeren en kraftig opsang til landets banker.

IMO udskyder flere vigtige møder

Flere møder bliver nu udskudt af FN's maritime organisation IMO. Denne gang er der tale om møder, der skulle finde sted i begyndelsen af sommeren.

Coronakrisen arbejder imod shippings planer for klimaet

IMO's klimaplan risikerer at komme i tidsnød med udbruddet af coronavirus, der indtil videre har udskudt vigtige møder uden en ny dato. Der er samtidig frygt for, at modstandere af miljødagsordenen vil udnytte krisen til at udskyde deadlines.

Danmark hæver sikkerhedsniveauet i Vestafrika

Guineabugten i Vestafrika er hårdt plaget af piratangreb, og nu hæver Forsvarskommandoen sikkerhedsniveauet for danskopererede skibe i området. Beslutningen vækker glæde hos Danske Rederier.

Indonesien lukker delvist ned for udenlandske rederier

En række varegrupper må fra maj kun fragtes ud af Indonesien, hvis man benytter sig af indonesiske rederier eller indonesisk-flagede skibe. Det vækker bekymring hos Danske Rederier, der kalder det "farlig protektionisme".

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere