ShippingWatch

Miljø & Politik

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Maersk-partners drømme om havmøllepark lider knæk

European Energys planer om havvindprojektet Omø Syd har lidt et knæk, men den danske udvikler har endnu ikke opgivet parken. Selskabet, som i et andet projekt skal levere grønt brændstof til Maersk, vil kunne opskalere sin produktion med havmølleparken.

EU-chef stopper hos Danske Rederier

Jens Valdemar Krenchel er efter godt og vel tre år stoppet som chef for Danske Rederiers repræsentation i Bruxelles. Brancheorganisationen overvejer nu sit fremtidige setup i Bruxelles.

Gas-joint venture klar til at bestille to CO2-tankere

Med godkendelse af design for to CO2-tankere er Dan-Unity CO2 klar til at bestille de første skibe til transport af CO2, så det kan opbevares eller genbruges. Andre virksomheder har også kig på CO2-transport til søs.

Medie: EU vil blokere stor sydkoreansk værftsfusion

EU-Kommissionen er så skeptisk over for Hyundai Heavy Industries' ønske om at gå sammen med DSME, at man angiveligt vil blokere fusionen, skriver sydkoreansk medie. Kommissionen vil ikke kommentere historien over for ShippingWatch.

1 - 25 af 1785

Seneste nyt

Se flere jobs