ShippingWatch

Logistikkaos har øget fokus på automatisering og kunstig intelligens hos DSV

Det fortsatte kaos i logistik- og forsyningskæderne er en udfordring, som vil påvirke hele markedet ind i 2023. Hos DSV har det dog ført til et øget fokus på mere automatiserede lagerbygninger, og det giver en gevinst – også når kaosset har lagt sig.

Kaos på logistik- og forsyningskæderne har ført til, at fokus på alt, der gør logistikkæderne mere effektive, er blevet fremrykket. | Foto: DSV / PR

For mange varer, der skal igennem systemet, og alt for lidt kapacitet er den største udfordring for verdens fragtmarkeder lige nu, og udfordringerne ser ikke ud til at få en ende før i 2023.

Men ifølge Børsen har udfordringerne dog ført til, at det Hedehusene-baserede logistikselskab DSV har øget fokus på automatiserede lagerbygninger med sorteringsanlæg baseret på kunstig intelligens, og det vil også give en gevinst hos selskabet på den anden side af kaosset, lyder det fra DSV's Rene Falch Olesen, som har titlen group CCO.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs