ShippingWatch

DSV-chef efter mistet Vestas-aftale: "Det har ikke været den rigtige aftale for nogen af os"

Maersk er ny primær logistikpartner hos vindmølleproducenten Vestas og overtager dermed rollen fra DSV. "Det er aldrig sjovt at tabe," lyder det fra DSV-chef, mens analytiker ser den nye aftale som et kvalitetsstempel af Maersk.

Foto: DSV Panalpina

Onsdag morgen kunne Maersk og Vestas annoncere, at Maersk fra 2022 skal være vindmølleproducentens primære logistikpartner.

Dermed er der endnu et slag til DSV, der i januar 2020 indgik en treårig aftale med Vestas, som gjorde speditionsselskabet til selskabets eksklusive logistikpartner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs