ShippingWatch

Scan Global lander milliardkontrakt med Forsvaret

Scan Global har indgået en syv år lang kontraktaftale med Forsvaret, hvor logistikselskabet får til opgave at håndtere fremtidige transport- og logistikopgaver for det danske forsvar. Aftalen er milliarder kr. værd.

Foto: Scan Global Logistics

Danske Scan Global Logistics (SGL) skal de kommende syv år udføre Forsvarets transport- og logistiskopgaver i forbindelse med øvelser og internationale missioner.

Det sker efter de to parter har indgået en kontrakt fra den 1. decemeber 2021 med en værdi på 1,8 mia. kr., fremgår det af en pressemeddelelse fra Scan Global.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs