ShippingWatch

Rival har uddelt milliardbeløb: Men DSV-ansatte må spejde langt efter særlig coronabonus

Coronakrisen har betydet markant flere penge i kassen hos DSV, men også øget presset på medarbejderne i et kaotisk fragtmarked. Alligevel skal de ansatte ikke forvente en særlig coronabonus i stil med den, som konkurrenten DHL har uddelt, fortæller topchef Jens Bjørn Andersen til MobilityWatch. 

DSV-topchef Jens Bjørn Andersen sammen med en chauffør uden for selskabets hovedkvarter i Hedehusene | Foto: Staff/Reuters/Ritzau Scanpix

DSV's topchef Jens Bjørn Andersen har ikke lagt skjul på, at selskabets mange tusinde ansatte har leveret varen under de pressede forhold på fragtmarkederne, som er opstået i forbindelse med coronakrisen.

"Det er nærmest, som om vores medarbejdere går ind på en brandstation hver morgen og venter på, at klokken ringer, og der sker noget nyt uventet et sted i verden. Så skal vi i gang. Man bliver nødt til konstant at finde nye løsninger," lød det i august fra Jens Bjørn Andersen til Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Maersk venter snart at præsentere rapport om overgreb på skib

Maersk har færdiggjort undersøgelsen af det mulige seksuelle overgreb på et kvindelig besætningsmedlem, hvor fem søofficerer efterfølgende blev suspenderet. Rapporten ventes at blive lagt frem i slutningen af januar, siger Maersk til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs