ShippingWatch

Logistikselskaber forbereder sig på strammere toldsystem i brexits næste fase

Brexit har langt fra været let at håndtere ifølge DSV og Ceva Logistics. I flere artikler sætter ShippingWatch lup på brexit, for selv om der er gået et halvt år, venter der igen nye toldprocesser forude. "Vi har endnu ikke set den fulde effekt af brexit," lyder det fra DSV til ShippingWatch.

Det danske logistikselskab DSV har sat gang i forberedelserne til brexits næste fase, der kan forværre fleksibiliteten ved grænseovergangen mellem Storbritannien og EU. | Foto: DSV

Selv om det er et halvt år siden, at brexit for alvor trådte i kraft, er det ifølge flere logistikselskaber for tidligt at sænke skuldrene.

Det kræver nemlig stadig fokus og yderligere forberedelse at sikre, at fragtkæderne bliver mindst muligt påvirket af nye toldsystemer mellem Storbritannien og EU, der kommer som led i brexits næste fase.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs