ShippingWatch

Ceva Logistics går frem på driften i højspændt containermarked

Ceva Logistics, der blev købt af franske CMA CGM i 2019, fik et bedre første kvartal i et marked, hvor mangel på containere har sendt fragtpriserne i vejret.

Foto: Ceva Logistics - PR

Det Marseilles-baserede logistikselskab Ceva Logistics, der blev købt af CMA CGM i 2019 og nu udgør gruppens logistikarm, kommer ud af første kvartal med en styrket toplinje og fremgang på driften.

Ceva Logistics omsatte for 2,1 mia. dollar i første kvartal mod 1,7 mia. dollar i de første tre måneder af 2020, viser CMA CGM Groups regnskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs