ShippingWatch

Lemans topchef stopper

Thomas Krøyer stopper på posten som adm. direktør i speditørselskabet Leman Group efter syv år på posten.

Foto: PR-FOTO

Speditørselskabet Leman får ny adm. direktør, efter Thomas Krøyer har besluttet at stoppe i virksomheden efter syv år som topchef.

Det fremgår af en pressemeddeelelse, hvori det bliver fremhævet, at Thomas Krøyer har været med til at "transformere og organisere" Leman ved "at skabe en reel ledelsesstruktur, som har udviklet Leman på en række områder". Det bliver bl.a. fremhævet, at Thomas Krøyer har været i front på en række opkøb og sammenlægninger, mens han har været med fra start på ekspansionsprojektet i Kina.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs