ShippingWatch

Efter stop hos DSV, Maersk og Vestas skal Søren Pape løfte NTG til nye højder på søen

Maersk, DSV og senest Vestas har blot været nogle af arbejdsgiverne i Søren Holck Papes karriere. Som NTG's nye chef for sø- og luftfragt er hans klare opgave at udligne gabet til logistikselskabets største forretning. I et interview med ShippingWatch fortæller han hvordan.

Søren Holck Pape tog i januar over som ny chef for NTG's forretning Air & Ocean. | Foto: NTG

Efter et kortvarigt ophold hos Vestas er Søren Holck Pape tilbage i logistikbranchen, hvor karrieren tidligere er gået forbi DSV, Toll Group og Maersk.

15. januar satte han sig i chefstolen for NTG's forretning for luft- og søfragt. Og det med en meget klar opgave fra start.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs