ShippingWatch

Scan Global har tre opkøb på blokken på den korte bane

Danske Scan Global Logistics har planer om at lande flere nye opkøb inden for de næste tre til fem måneder. Nye såvel som eksisterende markeder er i spil, fortæller topchef Allan Melgaard, der løfter sløret for et nyt mål for driftsindtjeningen.

"Vi har et par akkvisitioner eller tre mere på blokken," fortæller Scan Globals topchef Allan Melgaard til ShippingWatch. | Foto: Scan Global

Nye såvel som eksisterende markeder er på tale for Scan Global Logistics, hvor op mod tre nye opkøb er i spil på den korte bane.

Det fortæller ledelsen i form af topchef Allan Melgaard og finansdirektør Claes Brønsgaard Pedersen i et interview med ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs