ShippingWatch

Et år efter kæmpekøb har DSV trodset pandemi og kulturclash

DSV var i gang med at sluge sin største mundfuld til dato, da coronakrisen væltede ind over verden. Men virussen har imidlertid ikke været den største udfordring i arbejdet med at integrere Panalpina ind i DSV, fortæller HR-direktør.

Helle Bach, HR-direktør i DSV Panalpina. | Foto: DSV/Jørgen True.

DSV's integration af Panalpina har forløbet mere eller mindre gnidningsfrit, selv under kraftige vindstød fra en global pandemi.

Præcis ét år efter opkøbet er den danske speditør tæt på at kunne binde en sløjfe på arbejdet med at smelte Panalpina ind i DSV, og den øvelse har det globale udbrud af covid-19 ikke forsinket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs