ShippingWatch

Kuehne + Nagel køber hollandske aktiviteter

Logistikselskabet Kuehne + Nagel, der er blandt DSV Panalpinas største konkurrenter, køber aktiviteter fra hollandske Rotra, lyder det i en meddelelse.

Foto: PR / Kuehne + Nagel

Schweiziske Kuehne + Nagel, der er en konkurrent til DSV Panalpina, har tirsdag erhvervet sig hollandske Rotras transportaktiviteter til lands samt selskabets logistiske aktiviteter.

Det oplyser Kuehne + Nagel i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

Rotra har hovedkvarter i Holland og beskæftiger omkring 800 ansatte, skriver Kuehne + Nagel, som også oplyser, at Rotra årligt omsætter for mere end 100 mio. euro.

Opkøbet følger i hælene på selskabets nylige opkøb af Jöbstl-gruppen i Østrig, og på sin hjemmeside beskriver det schweiziske selskab købet som "endnu et strategisk skridt for Kuehne + Nagel til at udvide sit ledende netværk til lands med en stærk position i alle større markeder".

"Rotra er en ledende og velfunderet spiller i Holland og Belgien - to af de store betydelige centre for logistik i Europa. Deres aktiviteter komplementerer strategisk Kuehne + Nagels eksisterende netværk over hele Europa," siger Stefan Paul, der er medlem af bestyrelsen i Kuehne + Nagel, i meddelelsen.

Kuehne + Nagel erhverver sig udelukkende Rotras logistiske aktiviteter samt aktiviteter til lands. Aktiviteterne inden for søfragt, luftfragt samt containerterminal aktiviteterne fortsætter hos Rotra.

Opkøbet er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

DSV regner med driftsoverskud i 2019 på 6,6 milliarder kroner

Kuehne + Nagel transporterer flere containere på vand

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere